Hopp til hovedinnholdet

One Ocean Week i Bergen

18.04.2023

Lørdag 15. april kom Statsraad Lehmkuhl endelig tilbake til sin hjemby Bergen.

Wikborg Rein er stolt sponsor av One Ocean Expedition, hvor målet har vært å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om hvor viktig havet er for en bærekraftig fremtid i et globalt perspektiv. One Ocean Expedition startet i 2021 når skipet seilte fra Arendal, og det har vært en 20 måneder lang reise rundt hele kloden. Slutten på ekspedisjonen og hjemkomsten til Bergen markerte starten starten på One Ocean Week. Under One Ocean Week vil man fortsette å sette fokus på bærekraftig bruk av havet, og det vil være flere interessante konferanser, debatter og aktiviteter i Bergen hele uken.

Solen skinte, og svært mange spente bergensere hadde samlet seg på Bryggen for å se Statsraad Lehmkuhl legge til kai i Bergen. På Bryggen var det bygget et studio hvor det ble arrangert en live-sending. Her ble viktige personer som har vært involvert i ekspedisjonen intervjuet, slik som direktøren av Statsraad Lehmkuhl Haakon Vatle og professorer fra Universitetet i Bergen. Ordføreren av Bergen, Linn Kristin Engø, var også tilstede og hun snakket om at Statsraad Lehmkuhl har en spesiell plass i hjertene til alle bergensere og at hun har vært savnet i de 20 månedene hun har vært borte. Fra studioet kunne man også følge skipet på sin siste etappe helt frem til Bryggen i Bergen.

Det var en veldig spesiell lørdag og til og med Kong Harald var på plass for å feire hjemkomsten.

Fire av våre ansatte, Jan Erik Clausen, Heidi Skuterud, Øyvind Axe og Grunde Bruland, var invitert til mottakelsen som ble holdt på historiske Håkonshallen.

Vi ser frem til mange spennende arrangementer i Bergen denne uken!

Forfattere
Profile image of Jan Erik Clausen
Jan Erik Clausen
Partner
E-post jec@wr.no
Profile image of Heidi Skuterud
Heidi Skuterud
COO
E-post hsk@wr.no
Profile image of Øyvind Axe
Øyvind Axe
Partner
E-post axe@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner