Hopp til hovedinnholdet

Universum 2021: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

07.05.2021

For åttende år på rad er Wikborg Rein kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant advokatfirmaene.

Universums studentundersøkelse gjennomføres hvert år, og i år er Wikborg Rein nok en gang på andreplass totalt over de mest attraktive arbeidsgiverne innen juss.

– Tusen takk for tilliten. Vi er så stolte over at dere nok en gang rangerte oss på andreplass som den mest attraktive arbeidsgiveren blant dere studenter, og ikke minst at dere for åttende gang rangerte oss som det mest attraktive advokatfirmaet å jobbe i, sier Finn Bjørnstad, Managing Partner i Wikborg Rein.

Wikborg Rein har et tett samarbeid med universitetene i Oslo, Bergen og Tromsø og vi gjennomfører en rekke manuduksjoner og foredrag årlig. I tillegg er vi tilstede på Arbeidslivsdagene og andre studentarrangementer, og vi avholder også flere studentseminarer selv – naturligvis digitalt det siste året med covid19-pandemien. Vi tilbyr også en rekke traineeordninger som du kan lese mer om her.

– Vi vet at det er en tøff konkurranse med mange andre dyktige firmaer, så dette er virkelig ikke noe vi tar for gitt. Vi ønsker å takke alle som har stemt på oss, og vi lover at vi skal fortsette å jobbe hardt for å opprettholde den tilliten dere har gitt oss, sier fast advokat og leder for traineekomiteen, Cecilie Andersen Haadem.

Ole Henrik Wille er partner og rekrutteringsansvarlig i firmaet. Han synes det er utrolig gøy og stor stas at vi igjen rangeres som mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene.

– Dette motiverer oss til videre innsats for å gjøre Wikborg Rein til det beste stedet å jobbe i og vi skal jobbe enda hardere med satsingen vår på økt mangfold, godt sosialt miljø og høy faglig og personlig utvikling for de som begynner hos oss, sier Wille.

Forfattere
Profile image of Finn Bjørnstad
Finn Bjørnstad
Partner
E-post fbj@wr.no
Profile image of Ole Henrik Wille
Ole Henrik Wille
Partner
E-post owi@wr.no
Profile image of Cecilie Andersen Haadem
Cecilie Andersen Haadem
Senioradvokat
E-post cah@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner