Hopp til hovedinnholdet

Årets resultater i Finansavisens advokatundersøkelse er klare

23.02.2023

Wikborg Rein er blant de to firmaene med flest topplasseringer.

Fredag 24. februar kom den årlige Advokatundersøkelsen i Finansavisen / Kapital Jus (betalingsmur) som kårer advokater i 26 ulike kategorier.

Wikborg Rein er blant de to firmaene med flest topplasseringer. Vi har i tillegg rekordmange individuelle plasseringer i undersøkelsen – hele 31 advokater har fått plasseringer på topplistene, og disse ble kategorivinnere;

Elisabeth Roscher går for første gang helt til topps innen "Granskning og compliance", og Finansavisen vier fire sider til et intervju med Elisabeth om hennes imponerende karriere og hennes betraktninger på fagfeltets stilling og utvikling.

– Etter februar 2022 har det vært en voldsom pågang. Mange selskaper trenger hjelp til å navigere i det nye geopolitiske landskapet. Vanligvis er seks-syv av våre advokater tilknyttet sanksjonsteamet. På våren i fjor var det på det meste 20 advokater som jobbet med dette fagfeltet, sier Roscher til Kapital Jus i et stort intervju i forbindelse med kåringen.

Les hele intervjuet med Elisabeth Roscher her;
Elisabeth Roscher: – Det er kommet en tsunami av sanksjonslovgivning | Kapital

Foruten hovedkategorien kåres det også fem lovende talenter innen hver kategori.

"Restrukturering og konkursrett" er vår senioradvokat Mira Bergsland stemt frem helt til topps.

Managing Partner Finn Bjørnstad gleder seg over anerkjennelsen fra bransjekollegene.

– Jeg er glad for at vi i år har rekordmange advokater rangert i undersøkelsen. Dette viser vår brede og solide kompetanse på en rekke områder. Slik jeg opplever det, er denne undersøkelsen en god anerkjennelse av teamene – ikke bare enkeltpersonene som trekkes frem, sier Bjørnstad.

Forfattere
Profile image of Finn Bjørnstad
Finn Bjørnstad
Partner
E-post fbj@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner