Hopp til hovedinnholdet

Nye partnere i Stavanger og Oslo

23.01.2024

Vi er glade for å kunne ønske velkommen Andreas Myrstad og Per Kristian Ramsland til Wikborg Reins partnerskap.

– Wikborg Reins transaksjonsavdeling har hatt en formidabel vekst de siste årene og med disse rekrutteringene er vi godt rustet for å ta ytterligere markedsandeler, sier leder av vår virksomhetsgruppe Corporate, Finance and Tax Ole Henrik Wille. 

Bred transaksjonserfaring

Per Kristian Ramsland vil jobbe ved vårt nye Stavanger-kontor. Han kommer fra rollen som partner i Arntzen de Besche, og har også lang erfaring fra CMS Kluge og som tingrettsdommer.

Ramsland har bred erfaring innenfor transaksjoner, kapitalmarked og restruktureringer. Han bistår industrielle aktører, banker, PE- og VC-fond og meglerhus med prosjekter innenfor nevnte områder.

– Vi er trygge på at vi med Per Kristian Ramsland på laget vil ha et meget godt grunnlag for å øke vår satsning i Stavanger-markedet og på Sør-Vestlandet ytterligere, med god støtte fra teamene i både Bergen, Oslo og internasjonalt, sier Managing Partner Geir Sviggum.

Mer om vårt nye Stavanger-kontor kan du lese i Dagens Næringsliv.

– Vi ser at transaksjonstakten øker, og en del har vært ganske travle her innenfor transaksjonsmarkedet, sier Ramsland til DN. 


– Unik mulighet

I Oslo har Andreas Myrstad blitt en del av vårt sterke kapitalmarkeds-team. Han kommer fra Grette, der han ledet firmaets Corporate-team, og har også erfaring fra BAHR og Oslo Børs. 

Myrstad vil hovedsakelig arbeide med kapitalmarkedstransaksjoner og M&A, og har omfattende erfaring med børsnoteringer, emisjoner, offentlige oppkjøpstilbud og privat M&A

– Med Andreas Myrstad på laget får vi en sterk transaksjonsadvokat som vil styrke teamet og vår posisjon i markedet, særlig innenfor kapitalmarked. Vi ser veldig fram til å jobbe med ham, sier Ole Henrik Wille.

– Corporate-avdelingen til Wikborg Rein har hatt en enorm vekst de siste årene, og det var forlokkende å være med på den videre reisen. For meg var dette en unik mulighet i et fullservicefirma på absolutt øverste nivå, sier Myrstad til Advokatwatch. 

Les også: Tre nye partnere fra egne rekker 

Forfattere
Profile image of Henrik Skjevestad
Henrik Skjevestad
Kommunikasjonsrådgiver
E-post hss@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner