Hopp til hovedinnholdet

Nye partnere fra egne rekker

19.01.2024

Vi gleder oss over å ønske velkommen tre nye interne tilskudd til vårt partnerskap i Kristin Nordland Brattli, Martin H. Bryde og Stian Holm Johannessen.

Managing Partner Geir Sviggum er svært tilfreds for å kunne ønske velkommen de nye partnerne. De tre tilhører våre team for henholdsvis ESG, Compliance og Risikostyring, Fiskeri- og havbruk og Shipping Offshore.

Sviggum påpeker at vårt compliance-team, der Kristin Nordland Brattli er en viktig del, på kort tid har utviklet seg til det eneste i Norge som er topprangert av de prestisjetunge kåringene Chambers Europe og Legal 500. 

– Brattli har bred compliance-erfaring og har vært avgjørende for noen av våre største og mest komplekse saker de siste årene. Hun har også spesifikk og markedsledende ekspertise innen korrupsjonsbekjempelse, menneskerettigheter og anti-hvitvasking – sistnevnte også fra hennes tid i DNB, og vil spille en viktig rolle i den videre utviklingen av vårt team innen dette fagområdet, sier Sviggum.

Overfor Advokatbladet, som også har omtalt saken, omtaler Brattli det å bli partner som "en milepæl". 

– Jeg er veldig heldig som får en slik mulighet i et firma som Wikborg Rein, med kollegaer jeg setter utrolig stor pris på, og det innenfor et felt som jeg har et stort engasjement for. Jeg ser virkelig frem til å bidra til firmaets utvikling i en ny rolle, sier hun til Advokatbladet.

Styrker fiskeri- og havbruk

Martin Bryde fra vårt fiskeri- og havbruksteam er også en av de nye partnerne. Managing Partner ved vårt Bergen-kontor, Jan Erik Clausen, konstaterer at vi med dette styrker vårt allerede markedsledende team for fiskeri- og havbruk med en svært kompetent og høyt ansett advokat med dyp bransjekunnskap. 

– Før han kom til oss, var Bryde direktør i Nærings- og fiskeridepartementet og ansvarlig for utformingen av mye av dagens lovverk for akvakultur og fiskeri. Vi er svært glade for å ha ham med som partner, sier Clausen.

I tillegg til å jobbe med akvakultur og fiskeri, vil Bryde bruke sin omfattende erfaring til å bistå klienter med politiske og byråkratiske prosesser på et mer generelt grunnlag. 

- Et av landets sterkeste fagmiljøer

Også Stian Holm Johannessen, som foruten mange år hos oss, har inhouse-erfaring som legal counsel i G2 Ocean, kan glede seg over å ha tatt ytterligere et steg opp fra nyttår. 

– Johannessen er en dyktig og hardtarbeidende advokat innen shipping offshore. Han kom til oss rett fra universitetet i 2013, og han har vært en viktig advokat i Shipping Offshore-teamet i Bergen i flere år nå. Vi er glade for å ønske ham velkommen som partner. Denne forfremmelsen bekrefter vår posisjon som en nøkkelspiller i shipping- og offshore-miljøet på Vestlandet, sier Clausen. 

– I Wikborg Rein har vi et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innen shipping og offshore. Jeg ser frem til å fortsatt være en del av dette miljøet, og til å videreutvikle avdelingen sammen med noen av bransjens absolutt beste advokater, sier Johannessen selv.

Les mer om våre nye partnere i Advokatbladet.

Forfattere
Profile image of Henrik Skjevestad
Henrik Skjevestad
Kommunikasjonsrådgiver
E-post hss@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner