Hopp til hovedinnholdet

Wikborg Rein til topps blant studentene - igjen

23.05.2024

For ellevte år på rad kårer jusstudentene Wikborg Rein til den mest attraktive arbeidsgiveren i advokatbransjen.

Resultatene i Universums studentundersøkelse som ble offentliggjort under et arrangement torsdag kveld, viser at Wikborg Rein nok en gang havner øverst blant advokatfirmaene i kategorien "Jus".

528 jusstudenter fra fire ulike universiteter har svart i årets undersøkelse som ble gjennomført mellom januar og mars 2024.

Takker for tilliten

Som svar på spørsmålet om hvem som er deres drømmearbeidsgiver, oppgir hele 18 prosent av respondentene Wikborg Rein. Blant alle arbeidsgivere i kategorien Jus havner Wikborg Rein også på en pallplass, rett bak Høyesterett og Politiet.

Managing Partner Geir Sviggum understreker viktigheten av å ha et attraktivt arbeidsmiljø for ambisiøse jusstudenter, og å ikke ta topprangeringen for gitt.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle jusstudentene for tilliten de har vist oss gjennom å nok en gang stemme oss til topps i Universums studentundersøkelse. Det setter vi stor pris på, sier Sviggum.

Flere suksesskriterier

Han trekker samtidig frem teamfølelsen, et inkluderende arbeidsmiljø og Wikborg Reins faglige profil som suksesskriterier.

I anledning årets utgave av Universums studentundersøkelse har vi laget en video der vi har spurt noen av våre medarbeidere hva de vil trekke frem som det beste med å jobbe hos oss.

- Det jeg liker best med å jobbe i Wikborg Rein, er at her spiller vi alle på lag, sier rekrutteringsansvarlig partner, Jørgen Vangsnes. 

Nettopp lagånden i vårt firma er temaet for videoen med elleve av våre kollegaer som du kan se her!

Badge award 2024
Wikborg Rein topper i kategorien Jus i Universums studentundersøkelse 2024
Group photo of six Wikborg Rein employees who receive a diploma from Universum 2024, which for the eleventh year in a row has been named the most attractive employer in the legal industry.. Five women and a man, smiling in fancy clothes
Thea Sannerud, Solveig Hodnemyr, Cecilia Mathisen, Kamilla Hope Kleppenes, Erlend Ose og Hedvig Bugge Reiersen tok imot prisen på Universum awards.
Forfattere
Profile image of Geir Sviggum
Geir Sviggum
Managing Partner
E-post gsv@wr.no
Profile image of Cecilia Mathisen null
Cecilia Mathisen
Head of People & Culture
E-post cma@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner