Hopp til hovedinnholdet

Til topps i Finansavisens advokatundersøkelse

29.02.2024

Wikborg Rein er nok en gang blant advokatfirmaene med flest topplasseringer, og har i år større poengvekst enn noe annet firma i kåringen.

Torsdag 29. februar kom den årlige Advokatundersøkelsen i Finansavisen / Kapital Jus (saken krever innlogging) som kårer advokater i 26 ulike kategorier. Igjen er Wikborg Rein blant de to firmaene med flest topplasseringer. 

Størst poengvekst

Managing Partner Geir Sviggum gleder seg over anerkjennelsen fra bransjekollegene. I tillegg til de personlige kategoriene er Wikborg Rein stemt frem som det fremste advokatfirmaet innen fagkategoriene Fiskeri og havbruk, Internasjonal advokat og Shipping.

– Vi setter stor pris på alle stemmer vi har fått! Wikborg Rein har større poengvekst enn noe annet firma. Vi har nå en stor bredde med advokater som har etablert en bemerkelsesverdig markedsposisjon innenfor sine respektive segment. Samtidig blir man ikke en ledende profil uten et bunnsolid team rundt seg. Så for oss er det store antallet individuelle rangeringer også en anerkjennelse av de høykompetente teamene rundt disse profilerte advokatene, sier Sviggum. 

Våre kategorivinnere

Foruten hovedkategorien kåres det også fem lovende talenter innen hvert fagområde. Det er svært gledelig å se at Sofie Vikse er stemt frem helt til topps innen "Restrukturering og konkursrett", at Caroline Skaar Landsværk topper innen Fornybar og Klima og at Marie Nesvik er på førsteplass innen Tvisteløsning. 

I forbindelse med kåringen har Kapital Jus gjort et stort intervju med Sofie Vikse, der hun blant annet forteller om sin karriere og noen av sakene hun har jobbet med. 

– Jeg håper at mine kolleger har stemt på meg fordi de ser at jeg ønsker å levere gode resultater, samtidig som jeg er opptatt av å ha et godt samarbeid, sier Vikse i intervjuet.  

Forfattere
Profile image of Geir Sviggum
Geir Sviggum
Managing Partner
E-post gsv@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner