Hopp til hovedinnholdet

Wikborg Rein topprangert i Chambers Global 2023

15.02.2023

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi igjen har blitt topprangert i den årlige kåringen Chambers Global 2023.

På lik linje med i fjor har vi nå blitt kåret til "Band 1" i seks kategorier:

  • Bank & Finans
  • Capital Markets Equity
  • Capital Markets Debts
  • Corporate/M&A
  • Tvisteløsning
  • International & Cross-Border Capabilities

Å bli rangert "Band 1" i "International & Cross-Border Capabilities" for fjerde år på rad er en god bekreftelse for våre kunder og partnere om at Wikborg Rein er Norges mest internasjonale forretningsadvokatfirma. Vår internasjonale tilstedeværelse, med kontorer i London, Singapore og Shanghai, samt tette bånd med andre advokatfirmaer verden over, gjør at vi har muligheten til å tilby et vidt spekter av tjenester innenfor internasjonale transaksjoner og tvister.

Vi er også kåret til "Global Market Leader" i kategoriene for både shipping tvisteløsning og finansiering, noe som understreker vår solide internasjonale posisjon i shipping.

I år har et enda høyere antall av våre advokater fått individuelle rankinger og mange har også mottatt en høyere ranking enn i fjor. Vi er stolte av dere alle sammen – gratulerer så mye!

Chambers Global er et rankingbyrå som rangerer verdens ledende advokatfirmaer. Rankingen er primært basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, og vi vil derfor gjerne benytte anledningen til å takke dere som har vist oss tillit gjennom disse gode tilbakemeldingene.

Forfattere
Profile image of Herman Steen
Herman Steen
Partner
E-post hst@wr.no
Profile image of Hilde Hovengen
Hilde Hovengen
Bid Manager
E-post hhe@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner