Hopp til hovedinnholdet

Wikborg Rein topprangert i Chambers Global 2024

15.02.2024

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi nok en gang er blitt topprangert i den årlige kåringen Chambers Global, og befester posisjonen som Norges mest internasjonale advokatfirma.

Som i fjor har vi oppnådd "Band 1" i seks kategorier:

  • Bank & Finans
  • Capital Markets Equity
  • Capital Markets Debts
  • Corporate/M&A
  • Tvisteløsning
  • International & Cross-Border Capabilities

Vi er også kåret til "Global Market Leader" i kategoriene for både Shipping Litigation som Shipping Finance, noe som understreker vår solide internasjonale posisjon i shipping.

En rekke av våre advokater har også oppnådd individuelle rangeringer for deres høye ekspertise. Vi er stolte av dere alle sammen – gratulerer så mye!

Å bli rangert "Band 1" i "International & Cross-Border Capabilities" for femte år på rad bekrefter for våre kunder og partnere at Wikborg Rein er Norges mest internasjonale forretningsadvokatfirma. Vår internasjonale tilstedeværelse, med kontorer i London, Singapore og Shanghai, samt tette bånd med andre advokatfirmaer verden over, gjør at vi har mulighet til å tilby et vidt spekter av tjenester innenfor internasjonale transaksjoner og tvister.

Chambers Global er en internasjonal guide som rangerer verdens ledende advokatfirmaer. Rankingen er primært basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, og vi vil derfor gjerne benytte anledningen til å takke dere som har vist oss tillit gjennom disse gode tilbakemeldingene.
 

Forfattere
Profile image of Herman Steen
Herman Steen
Partner
E-post hst@wr.no
Profile image of Henriette Høntorp
Henriette Høntorp
Digital Project Advisor
E-post hht@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner