Hopp til hovedinnholdet

Fire nye partnere fra 2023

11.12.2022

Vi er stolte over å kunne presentere Tine Elisabeth Vigmostad, Elise Johansen, Preben Milde Thorbjørnsen og Andreas K. Lund som nye partnere i Wikborg Rein fra 1. januar 2023.

Managing Partner Finn Bjørnstad gleder seg over utnevnelsene, og ønsker dem alle hjertelig velkommen i partnerskapet.

Tine Elisabeth Vigmostad har etablert seg som en av Norges fremste eksperter på sanksjoner, og har siden i fjor vært leder for vårt sanksjonsteam, som har vært svært etterspurt – ikke minst i kjølvannet av Russlands invasjon av Ukraina. Jeg er imponert over hvordan teamet, med Tine i spissen, på kort tid har kastet seg rundt og levert førsteklasses tjenester innen dette komplekse fagområdet der ting stadig er i endring, sier Bjørnstad.

Tine Vigmostad, sanksjoner
Tine Vigmostad, sanksjoner

Elise Johansen er foruten å være en rivende dyktig advokat, også professor ved Universitetet i Tromsø (UiT), og en etterspurt foreleser innen bærekraft og omstilling. Vi har stor glede av hennes formidlingsevne, både eksternt og internt. Elise har etablert seg som en tydelig profil innen bærekraft– og klimarådgivning og vil spille en helt sentral rolle i vår satsning på dette området i årene som kommer, sier Bjørnstad.

Elise Johansen, bærekraft, klima og miljø
Elise Johansen, bærekraft, klima og miljø

Preben Milde Thorbjørnsen er en av de mest talentfulle unge konkurranserettsadvokatene i landet og vi er veldig stolte over at han nå blir partner. Vårt team for Konkurranse og Anskaffelser har gjort det utrolig bra de siste årene og Preben har bidratt mye til den veksten vi har hatt. Preben er faglig sterk, gir praktiske og gode råd om et veldig komplisert rettsområde og har det beste forholdet til våre klienter. Med Prebens opprykk er vi nå tre partnere og to Specialist Counsels innenfor konkurranserett, og befester med det posisjonen som et av de beste advokatmiljøene på dette området, sier teamleder for Konkurranse og Anskaffelser, Mads Magnussen.

Partner Preben Milde Thorbjørnsen, konkurranserett
Partner Preben Milde Thorbjørnsen, konkurranserett

– Med Andreas K. Lund som partner styrker vi vårt allerede sterke finansieringsteam med en svært kompetent og hardtarbeidende finansieringsadvokat som dekker både bank og obligasjonslån. Andreas har jobbet med mange av de største og mest komplekse finansieringene i det norske markedet de siste årene. Han er svært godt likt og nyter stor respekt hos både kollegaer og klienter, og det blir en sann glede å ha Andreas som partner i teamet, sier leder for vår virksomhetsgruppe for Corporate, Finance and Tax, Ole Henrik Wille.

Les intervju med de nye partnerne i Advokatbladet: Fire nye partnere i Wikborg Rein fra nyttår (advokatbladet.no)

Andreas K. Lund, finansiering
Andreas K. Lund, finansiering
Forfattere
Profile image of Finn Bjørnstad
Finn Bjørnstad
Partner
E-post fbj@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner