Hopp til hovedinnholdet

Finansinstitusjoner

Vår anerkjente finansieringsgruppe tilbyr markedsledende bistand for å bistå våre klienter i dagens komplekse og raskt utviklende finansmarked.

Vårt erfarne team består av svært dyktige og dedikerte advokater som spesialiserer seg på transaksjonsbistand og regulatorisk rådgivning på toppnivå. Vi bistår norske og utenlandske banker, investeringsbanker og andre finansinstitusjoner i forbindelse med strukturering, forhandling, dokumentering og gjennomføring av alle typer finansieringstransaksjoner og finansieringsstrukturer samt restruktureringer.

Teamets solide forståelse av markedene og finansnæringen gjør at vi kan gi praktiske og effektive råd og løsninger, som bidrar til at klientene lykkes med å nå sine forretningsmål i et krevende marked.

Teamet er topprangert i Chambers, Legal 500 og IFLR1000 i en rekke relevante sektorer, inkludert finansregulatorisk, obligasjonsmarkedet (DCM) og bank og finans.

Vi bistår med

Omfattende kunnskap og ekspertise innen et bredt spekter av finanstransaksjoner, herunder:

  • Bankfinansiering
  • Obligasjonsfinansiering
  • Direct lending
  • Restruktureringer
Kontaktpersoner
Utmerkelser
2024
Band 1 – Banking and Finance
Chambers and Partners, Global and Europe
2024
Band 1 – Capital Markets: Equity
Chambers and Partners, Global and Europe
2024
Band 1 – Capital Markets: Debt
Chambers and Partners, Global and Europe

Les artikler om Finansinstitusjoner

11.06.2024

Verdipapirisering kommer til Norge

Regler om verdipapirisering innlemmes i EØS-avtalen 12. juni. Det er sannsynlig at reglene raskt vil bli gjennomført i norsk rett og at de kan tre i kraft 1. januar 2025.

14.03.2024

Wikborg Rein Exclusive in All Chambers Europe Categories

We are delighted to announce that we have once again achieved top rankings in Chambers Europe. Wikborg Rein is the only Norwegian law firm ranked in all 19 categories.

01.02.2024

WR Kapitalforvaltning: Valg av fondsstruktur – AS, IS eller utenlandsk?

Hvilken selskapstype bør du velge når du etablerer et nytt alternativt investeringsfond? Det kommer blant annet an på hva fondet skal investere i, hvilke investorer man søker, hvilken fleksibilitet man trenger ved inn- og utbetalinger fra fondet, behov for konfidensialitet, mv.

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner