Hanne Rustad Gundersrud

Fast advokat

Om Hanne Rustad Gundersrud

Hanne Gundersrud er fast advokat ved Wikborg Reins Oslo-kontor og er tilknyttet firmaets Compliance og krisehåndteringsteam. Hanne jobbet tidligere i et stort, internasjonalt advokatfirma med hovedkontor i London. Hun er kvalifisert Solicitor i England og Wales, og har erfaring innenfor compliance, granskinger (interne og eksterne) og finansregulatoriske tvister. Hanne har jobbet med en lang rekke finansinstitusjoner og internasjonale bedrifter.

Hanne har to ganger vært utstasjonert til globale investeringsbanker i London, hvor hun jobbet med varslingssaker, granskinger foretatt av det britiske Financial Conduct Authority og Serious Fraud Office, i tillegg til en rekke andre compliance-saker.

Etter at hun begynte i Wikborg Rein har Hanne jobbet med flere komplekse varslingssaker. Hun har dermed opparbeidet solid kunnskap om varslingsregelverk og beste praksis, både i Norge og internasjonalt.

Hanne har en Bachelorgrad i juss fra Universitetet i Essex (Bachelor of Laws) og en Mastergrad i International Business Law fra London School of Economics. Hun har også møterett for engelsk Høyesterett.

Arbeidserfaring
 • 2020 -

  Fast advokat, Wikborg Rein, Oslo

 • 2017 - 2020

  Fast advokat, Herbert Smith Freehills LLP

 • 2015 - 2017

  Trainee Solicitor (Advokatfullmektig), Herbert Smith Freehills LLP

 • 2013

  Trainee, Schjødt Advokatfirma

 • 2012

  Studentpraktikant - Law & Human Rights, Norwegian Delegation to the Council of Europe

Utdannelse
 • 2015

  Utdannelseskrav for å få advokatbevilling som "solicitor" i Storbritannia. , Legal Practice Course (LPC) , BPP University

 • 2013 - 2014

  LLM i International Business Law med fokus på økonomisk kriminalitet og finansregulering. , LL.M. International Business Law, London School of Economics and Political Science (LSE)

 • 2008 - 2012

  Dobbeltgrad i juss og menneskerettigheter (LLB Law & Human Rights). , Bachelor i rettsvitenskap, Universitet i Essex